Tuesday, June 12, 2012

Khatan anak lelaki Autisma

PERTANYAAN: Khatan anak lelaki Autisma

"Salam... saya nak sunatkan anak saya, Haris (6 tahun). Boleh tak suggestkan doktor/tempat sesuai yang selalu deal dengan kanak2 autisme, preferably kat selangor or KL. Boleh berikan advise sekali? Terima kasih..." drp Pinksemalu Collections
· ·

  • 2 people like this.

    • Qhaalis Faisha Aimi cuba pergi tanya hospital kpj atau hukm bhgian pediatrik
      May 24 at 9:57am · · 1

    • Nor Hamzani Md Yunus anak saya autisme...sunat masa 12 tahun. Deal dgn dr klinik kerajaan pun boleh nanti dia arrange appointment kat hospital. Dia org bagi bius sampai tidur barulah anak tu dikhatankan...Insyaallah tak de masalah...kalau x buat cam tu memang susah nak dikhatankan sbb bila budak autisme ni menggelepar tahu2 ajelah tenaganya...
      Sunday at 7:42pm · · 2

No comments:

Post a Comment

Tempah IKLAN anda di sini

IKLAN
IKLAN
IKLAN
IKLAN
Advertise Now!