Monday, November 19, 2012

Keputusan UPSR Kak Long

Pelajar2 sekolah Kak Long, SK Convent, bersama Guru Besar

Tanggal 19 Nov 2012,

Keputusan UPSR diumumkan. Berkat doa semua terutama pengunjung2 laman blog  Pak Yoep Autism dan Kelab Anak Autisma, anak sulung pak yoep Noor Fakhira Izzah Izzati telah berjaya memperolehi keputusan 5A dalam peperiksaan tersebut.

Manakala sekolah kak long, SK Convent telah dinobatkan sebagai SEKOLAH TERBAIK diperingkat KINTA UTARA dan negeri PERAK.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada SEMUA GURU2 SK CONVENT telah mendidik Noor Fakhira sehingga mencapai ke tahap sekarang dan berjaya dengan cemerlang dalam UPSR. Begitu juga GURU2 PUSAT TUISYEN NALURI IPOH yang turut membantu peningkatan akademik Noor Fakhira sejak  2011.

Atas kejayaan Kak Long Faqihah, Noor Fakhira dapat 5A dalam UPSR 2012, Insya-Allah, kami akan berusaha agar Faqihah dapat mengikuti jejak kak longnya. Kerjasama semua pihak amat diharapkan terutama pihak sekolah. Teacher Ruby pun telah menyatakan kesediaan membantu mulai tahun 2013. Segala2nya akan bermula pada tahun 2013...disasarkan Faqihah akan menduduki UPSR pada tahun  2016.

SEBAB...Faqihah berkemampuan untuk ke arah itu.


Terima kasih Pakcik/Makcik doakan kak long


UCAPAN TAHNIAH di LAMAN KAA

Buat Kak Long


2 comments:

  1. Tahniah utk Kak Long n Pak Yoep, anak Kak Yus pun 5As semalam, sesuatu yg sgt membanggakan.. they deserved it setelah bertungkus lumus .. semoga perjalanan anak2 kita dipermudahkan. Amin.

    ReplyDelete

Tempah IKLAN anda di sini

IKLAN
IKLAN
IKLAN
IKLAN
Advertise Now!