Thursday, May 23, 2013

Suatu PENGHARGAAN kepada pengunjung laman ini


Dunia PAK YOEP autism

DUNIA - Pelbagai perkara dipostkan di laman blog ini. 
PAK YOEP - Turut dipostkan berkaitan dengan diri dan keluarga.
AUTISM -Tumpuan utama post ialah berkaitan dengan pendidikan khas khususnya autisma.

Pengenalan

Blog ini membicarakan tentang pelbagai aspek kehidupan. Fokus utama adalah berkaitan AUTISMA. Di mana, anak kami yang ke-2, NOOR FAQIHAH IZZAH IWANI turut mengalaminya.

Sasaran utama laman blog ini adalah ibubapa/penjaga anak2 autisma atau sesiapa sahaja yang terlibat dengan anak2 autisma.

Semoga maklumat yang diperolehi di laman ini akan dapat dikongsi bersama sbg panduan mendidik anak2 autisma supaya mereka mendapat didikan yang terbaik.

Laman blog ini tidaklah seindah @ secanggih laman blog yang ada, tapi ianya cukup untuk aku curahkan pengetahuan dan pengalaman yg ada agar dpt dikongsi bersama.

Laman blog ini diwujudkan pada 3/4/2010

Setakat ini (24/5/2013), laman blog ini telah layari oleh 88145 pengunjung. Jumlah follower seramai 135 orang. Manakala purata pengunjung antara 100-200 pengunjung sehari. Pengunjung terdiri drp 86 buah negara.

Selain drp laman blog, pak yoep menwujudkan laman FB yang bernama Kelab Anak Autisma dengan matlamat yang sama. Jumlah like dah seramai 3100 orang.

Sumber rujukan utama ialah Semua Blogger, Autisma.My , laman FB dan Akhbar2 Harian Online. Dengan IZIN..

Jutaan terima kasih kepada semua pengunjung laman ini. Kehadiran anda semua ke laman ini telah membuatkan pak yoep mampu terus bertahan sehingga kini untuk memberikan maklumat2 terutama berkaitan autisma untuk dimanfaatkan bersama.

Jika ada apa2 maklumat yang boleh dikongsi bersama sila war2kan melalui email alkindi5919@yahoo.com atau laman FB Kelab Anak Autisme atau di laman blog ini melalui laman komen.

Slogan hidupku selamanya
"BE THE BEST BEAT THE REST"

TERIMA KASIH!!!

No comments:

Post a Comment

Tempah IKLAN anda di sini

IKLAN
IKLAN
IKLAN
IKLAN
Advertise Now!