Friday, May 23, 2014

Guru DIPUKUL murid



Inila naseb ckg....saya pon shared jeeee sbb tpanggil utk mengkisahkan apa yg guru perlu hadapi situasi skarang dlm usaha nak didik anak2.
[3:51PM, 5/23/2014] Syahrul Mohamad: Cikgu kena pukul
Smk kota kulai
memekak masa solat asar. Cgu tegur xleh terima. Dia Ambik btg penyapu libas cgu. Sekolah kawan Azila. Budak form 2.
[3:51PM, 5/23/2014] Syahrul Mohamad: Sangat kasihan pelajar tu.... kalau betul la bapanya macam tu
[3:51PM, 5/23/2014] Syahrul Mohamad: Ckgu kota kulai kena tumbuk ngan pelajar tingktn 2.
Ni ada muka bdk yg tumbuk ckgu tu..ckgu tu tegur bdk tu bising kat surau.. terus budak tu tumbuk muka cikgu...
Fuhhh ganas bdk2 skarg.. Mana ilmu nak berkat
Khabarnya KPM dah turun...parents budak tu pun katanya ada lawyer. Hard Core tu...ayah dia pun jenis samseng kg dusun gak...
Tgk kalau ckgu yg kena sapa akan tampil membela guru.......
Kalau pelajar kena denda cikgu dll siapplahhhh paper muka dpn berita utama d tv lg... smua pakat mghentam guru dn mntak ambk tindakan segera......

Sumber - Maznah Rahmat FB

No comments:

Post a Comment

Tempah IKLAN anda di sini

IKLAN
IKLAN
IKLAN
IKLAN
Advertise Now!