Friday, November 27, 2015

1 - Sistem # Ayat Follow Up


Kat sini pak yoep nak kongsi ilmu kepada yang telah atau sedang ceburi bisnes. Tak banyak pun ilmu pak yoep. Cuma nak share ilmu yang baru pak yoep dapat. Hasil kelas online kat aje telegram Massenger melibatkan seramai 134 orang dengan En Azhar Hamid, Guruniaga, tempohari. Walaupun simple aje, tapi banyak manfaatnya. Pak Yoep kongsikan ilmu sehingga Jan 2016. Ada 15 post semuanya. Pak Yoep postkan satu per satu.

Ilmu Pertama:

code kan customer kita camni..
ikut hari / produk / no. bil
(25/11/st/1)

nama customer hanya ditulis lepas dah close deal
(25/11/cw/1 - Azhar)


boleh follow... Bismillah 

Menjelang 10 hari terakhir ramadan 

Best Best Best kan 


Beberapa jam sahaja lagi untuk kelas 
ONLINE STORYTELLING akan bermula.

5 jam sahaja lagi 

malam ini temujanji kita jam 10.30 malam
di dalam group telegram tau.

yang dah belajar tahniah saya Ucapkan.

dah hantar nama dan no telefon ke

hantarlah ke admin saya sekarang 
nama dan no telefon melalui Whatapps.

taip STE dan send ke no 0195711825
inshaAllah admin saya akan monitor dan 
beri detail seterusnya pada anda 

syukur dan alhamdulillah 
banyak yang saya terima respon dari EMEL 
baru baru ini.

moga anda semua sihat dan menjalani 10 
terakhir ramadan dengan penuh tawajuh 

Sama-sama kita amalkan. 
Terima kasih En Azhar atas  perkongsian ilmu.

#Rawat Sihat Attitude Therapy

No comments:

Post a Comment

Tempah IKLAN anda di sini

IKLAN
IKLAN
IKLAN
IKLAN
Advertise Now!